FPC GYMIN ERITYISTOIMENPITEET COVID-19:N SUHTEEN

[email protected]

Isoympyräkatu 13 Hamina

Team FPC Gym

Voimailun erikoisseura

Team FPC Gym on kesällä 2019 perustettu voimailun erikoisseura. Seuran toimintaan kuuluu voimanosto, painonnosto ja muut doping valvonnan alla toimivat voimailulajit.

Seuran jäsenenä pääset nauttimaan FPC Gymin sekä yhteistyökumppaneiden eduista.

Team FPC Gym tarjoaa vahvan tuen harjoitteluun, olipa tavoitteesi oman kunnon kohottaminen tai kilpaileminen. Toimimme doping valvonnan piirissä.

OTA YHTEYTTÄ

SEURAN TOIMINTAA TUKEMASSA

VISA

Aukioloajat

Asiakaspalvelu paikalla arkisin
Maanantai klo 16-20
Tiistai klo 16-20
Keskiviikko klo 16-20
Torstai klo 16-20
Perjantai klo 16-20
Lauantai SULJETTU
Sunnuntai SULJETTU

Laaja valikoima liikuntamahdollisuuksia

FPC GYMin ensiluokkainen HCgym, David-, Startrack-, Rogue- ja Normann-laittein varustettu kuntosali, spinningsali ja Personal Trainer -palvelut tarjoavat kaikille mahdollisuuden liikkua oman maun, kunnon ja tavoitteiden mukaan.

Kuntosalille sormenjälkitunnisteella 24/7

Kuntosali Hamina

FPC GYM tarjoaa laadukkaan harjoitteluympäristön, avaran ja valoisan kuntosalin sekä korkeatasoiset PT-Palvelut kaikille omasta terveydestään ja hyvinvointinsa ylläpidosta kiinnostuneille. Valmennuksessamme on sekä fitnesskilpailijoita kuin kuntoilijoita ja kuntoutettavia ympäri Suomen. FPC GYMiltä saat myös laadukkaat lisäravinteet ja treenivarusteet.
© Copyright 2019 - FPC GYM - Kaikki oikeudet pidätetään.

[email protected]

Isoympyräkatu 13 Hamina

map-markerexternal-linkenvelopeenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram