[email protected]

Isoympyräkatu 13 Hamina

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Kunnon Keidan Oy
Isoympyränkatu 13
49400 Hamina

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Harri Gråsten
[email protected]

Rekisterin tietosisältö

  • Asiakkaan yksilöivät tiedot ( nimi, osoite, puhelin ja sähköpostiosoite )
  • Rekisteröityneillä asiakkailla käyttäjätunnus ja salasana
  • Tuotteita / palveluita ostaneilta ostoon liittyvät tiedot ostetuista tuotteista sekä tilauskohtaiset laskutus/toimitusosoitetiedot.
  • Asiakkaan itse antamat personoivat tiedot sekä asiakkaan ostohistorian mukaan kerätyt tiedot

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Evästeet

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Tietoja luovutetaan viranomaisille lain edellyttämissä tapauksissa, kuten väärinkäytösten selvittämisessä.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.Minne lähetämme tietosi

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asianmukaisesti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja, palvelimien käyttöoikeuksia sekä muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

VISA

Aukioloajat

Asiakaspalvelu paikalla arkisin
Maanantai klo 16-20
Tiistai klo 16-20
Keskiviikko klo 16-20
Torstai klo 16-20
Perjantai klo 16-20
Lauantai SULJETTU
Sunnuntai SULJETTU

Laaja valikoima liikuntamahdollisuuksia

FPC GYMin ensiluokkainen HCgym, David-, Startrack-, Rogue- ja Normann-laittein varustettu kuntosali, spinningsali ja Personal Trainer -palvelut tarjoavat kaikille mahdollisuuden liikkua oman maun, kunnon ja tavoitteiden mukaan.

Kuntosalille sormenjälkitunnisteella 24/7

Kuntosali Hamina

FPC GYM tarjoaa laadukkaan harjoitteluympäristön, avaran ja valoisan kuntosalin sekä korkeatasoiset PT-Palvelut kaikille omasta terveydestään ja hyvinvointinsa ylläpidosta kiinnostuneille. Valmennuksessamme on sekä fitnesskilpailijoita kuin kuntoilijoita ja kuntoutettavia ympäri Suomen. FPC GYMiltä saat myös laadukkaat lisäravinteet ja treenivarusteet.
© Copyright 2019 - FPC GYM - Kaikki oikeudet pidätetään.

[email protected]

Isoympyräkatu 13 Hamina

map-markerenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram