[email protected]

Isoympyräkatu 13 Hamina

Ensiluokkainen kuntosali haminassa

FPC GYM on ensiluokkainen David-, Startrack-, HCGYM-, Rogue- ja Normann-laittein varustettu avara ja valoisa kuntosali. Salilla on kaikille sopivat, helposti säädettävät, monipuoliset laitteet ja paljon vapaita painoja. Lämmittelyyn ja aerobiseen kuntoiluun sopivat mm. cross trainer, kuntopyörät ja juoksumatto.

FPC GYMin aukioloaikoina henkilökuntamme opastaa mielellään laitteiden käytössä. Sormenjälkitunnisteella pääset salille 24/7, oman aikataulusi mukaan!

DAVID COREZONE

Uudella David CoreZone Concept -treenialueellamme voit vahvistaa keskivartalon syviä tukilihaksia eli ns. korsettia ja hoitaa sekä ennaltaehkäistä tehokkaasti selkävaivoja. Jos treenaaminen on ollut vieras ajatus, niin tämä on hyvä syy tulla salille ja päästä eroon selkävaivoista! Harjoittelun aloittaminen CoreZone -laitteilla on helppoa ja turvallista. Saat opastuksen laitteiden käyttöön kuntosaliohjaajaltamme, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti silloin kun se sinulle sopii.

MYYMÄLÄ

FPC:n myymälä tarjoaa laajan valikoiman tuotteita sekä aina asiantuntevaa palvelua.
Myymälä sijaitsee Haminassa FPC Gymin tiloissa.
Meiltä löytyy alan kovimmat tuotemerkit M-nutrition, Scitec Nutrition, Fullforce, Supermass,OmniNutrition, GASP, Betterbodies jne...

Myymälä avoinna arkisin klo 16-20!

SOLARIUM

Kuntosalilta löydät omasta erillisestä ja hyvin rauhallisesta huoneesta Solariumin. Rentoudu ja rusketu kuntosalimme hienoissa tiloissa!
VISA

Aukioloajat

Asiakaspalvelu paikalla arkisin
Maanantai klo 16-20
Tiistai klo 16-20
Keskiviikko klo 16-20
Torstai klo 16-20
Perjantai klo 16-20
Lauantai SULJETTU
Sunnuntai SULJETTU

Laaja valikoima liikuntamahdollisuuksia

FPC GYMin ensiluokkainen HCgym, David-, Startrack-, Rogue- ja Normann-laittein varustettu kuntosali, spinningsali ja Personal Trainer -palvelut tarjoavat kaikille mahdollisuuden liikkua oman maun, kunnon ja tavoitteiden mukaan.

Kuntosalille sormenjälkitunnisteella 24/7

Kuntosali Hamina

FPC GYM tarjoaa laadukkaan harjoitteluympäristön, avaran ja valoisan kuntosalin sekä korkeatasoiset PT-Palvelut kaikille omasta terveydestään ja hyvinvointinsa ylläpidosta kiinnostuneille. Valmennuksessamme on sekä fitnesskilpailijoita kuin kuntoilijoita ja kuntoutettavia ympäri Suomen. FPC GYMiltä saat myös laadukkaat lisäravinteet ja treenivarusteet.
© Copyright 2019 - FPC GYM - Kaikki oikeudet pidätetään.

[email protected]

Isoympyräkatu 13 Hamina

map-markerenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram