app store
Lataa App Storesta
play store
Lataa Play Storesta

Kattavin Kuntosali Haminassa.

Selaa Salin kuvia

Edullinen Kuntosali 24/7 sisäänpääsyllä

Salikortti oikeuttaa sinut treenaamaan Haminan kattavimmalla kuntosalilla juuri siihen kellonaikaan kuin sinä haluat. Arkisin respasta löydät mittavan määrän ammattitaitoa auttamassa juuri siinä missä sinä sitä tarvitset. Salimme on täynnä eri lajien huippuosaajia ja ystävällisen yhteishengen ansiosta saat varmasti apua aivan missä tahansa lajissa!
48€/kk
TAI
499€/vuosi
Yksi hinta. Kaikki laitteet. Ja mahtava yhteisö.
Jo yli 15 vuotta Haminassa toiminut kuntosali jatkuvasti uusiutuvin laittein 24/7 käytettävissäsi edulliseen kuukausihintaan.
Ota yhteyttä

Kertakäynti

10€

1KK IRTOKORTTI

66€

10 X KORTTI (3kk)

76€

20 X KORTTI (6kk)

120€

Solarium käytössäsi 24/7

Solariumim sijaitsee salillamme aivan respan vieressä.

10 min

5,00€

20 min

10,00€

10 x 20 min

80,00€

KUNTOSALI
KAIKILLA HERKUILLA

Kauppa
Respamme kaupasta löydät laadukkaat lisäravinteet, treenivarusteet, treenivaatteet ja FPC GYM brändättyjä tuotteita. Autamme myös teitä valitsemaan teille sopivat tuotteet!
kauppa
Solarium
Fitness -lajeja harrastavien suosiossa oleva solarium löytyy aivan respamme vierestä. Solarium on käytössäsi aina kun sitä tarvitset. Solarium sijaitsee erillisessä rauhallisessa huoneessa.
solarium
Core Zone
David CoreZone Concept -treenialueellamme voit vahvistaa keskivartalon syviä tukilihaksia ja hoitaa sekä ennaltaehkäistä tehokkaasti selkävaivoja. Pyydä opastus meidän respasta!
core zone
Salibaari
Rankan treenin jälkeen helppo ja hyvä palautusjuoma suoraan tiskiltä. Tutustu tiskillä muuttuvaan drinkkilistaan! Tilaa tiskiltä valmis palautusjuoma, nauti heti tai ota mukaan.
baari
Strongman alue
Vahvin lajien harrastajille löytyy todella kattavat puitteet. Lisäämme jatkuvasti mahdollisuuksia treenata yhä useampia lajeja salillamme. Tule tutustumaan vahvin lajien tarjontaan.
strongman
Penkkipunnerrus
Salimme seurassa kilpailee tällä hetkellä useita SM kärkisijoista taistelevaa penkkihirmua. Penkki alueemme on syystäkin erittäin kattava. Eleikon tangot ja painot ovat käytössäsi!
penkkipunnerrus
VUOSIEN KOKEMUS. VUOSIEN TARINA.

JATKUVASTI KEHITTYVÄ KUNTOSALI

FPC GYM on toiminut Haminassa jo yli 15 vuotta. Kuntosalin historiaan mahtuu monet muutokset. Yrittäjä on edelleen sama ja sali on tänään parempi kuin koskaan ennen!
2022
2007
arrow-right