app store
Lataa App Storesta
play store
Lataa Play Storesta

Team FPC Gym, puhtaasti vahva tiimi maailmanluokan pikkukaupungista

Salillamme on oma urheiluseura, jossa on laidasta laitaan eri lajien harrastajia ja kilpailijoita. Kävit sitten salilla itsesi kehittämisen takia tai tavoitteena kilpaileminen, niin Team FPC Gym toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi seuraamme.
fpcgym team

VOIMAILUN ERIKOISSEURA

Team FPC Gym on kesällä 2019 perustettu voimailun erikoisseura. Seuran toimintaan kuuluu voimanosto, painonnosto, vahvin lajit ja muut doping valvonnan alla toimivat voimailulajit.
janne sm2022

Penkkipunnerrus

Salillamme kilpailee useampi rautainen ammattilainen Suomen Voimannostoliiton, sekä SVRY - Suomen Voimapunnerrus kilpailuissa. Seuran kilpailijat ovat ottaneet mm. Arvomitalleja jopa EM kisoissa asti!

Vahvin lajit

Salillamme on mahtavat puitteet treenata eri vahvin lajeja. Seurassamme on useampi aktiivinen vahvin kisoissa kilpaileva urheilija. Seuramme jäseniä kilpailee mm. Suomen Voimalajiliiton Vahvin kilpailuissa. Seuran jäseniä on myös menestynyt Lapin Vahvin, Vihdin Vahvin ja Suomen Vahvin Mies kilpailuissa.
photo 2023 06 28 22 11 47 (2)suomen mestarit

Pienestä kaupungista löytyy valtavasti voimaa

Seurastamme löytyy jo useampi suomen mestari eri lajeista. Team FPC Gym tarjoaa vahvan tuen harjoitteluun, olipa tavoitteesi oman kunnon kohottaminen tai kilpaileminen. Toimimme doping valvonnan piirissä. 

Toimintaa tukemassa

Seuramme toimintaa tukee moni aidosti urheilusta välittämä paikallinen yritys. Liity tukijoiden joukkoon!
Ota yhteytttä
heta black
tjvalkoinenharmaaiso1
rengas onnela logo
isännöintipalvelu
cropped inkslider logo min
westman v3
vn logo text rosa webbsida (1)
tuonetti
kotekman logo nega www sivuille
pit footer
5e564a5479c1e2.97374079 jaanan lahjat ompelimo
teho